Clockwork makes you wonder.

Wij helpen organisaties hun plek in de digitale wereld te veroveren. Een wereld waar het elke dag weer ‘vijf voor twaalf’ is. Wil je jouw plek veroveren dan moet je zorgen dat wat je doet bijzonder is.

Dit kan creatief zijn, maar ook commercieel, strategisch of technisch. Groot en opvallend of juist heel subtiel. Hoe? Door strategie, creatie en technologie samen te laten vloeien tot een aanpak die versnelt, versterkt en onderscheidt.

Zo leveren wij in recordtijd een webshop op, winnen een creatieve pitch met een technische oplossing, bieden onverwachte oplossingen om van een nieuwe digitale propositie een nog groter succes te maken.

Wij zijn Clockwork. Bevlogen vakmensen en gedreven idioten. Die constant proberen de standaard te veranderen met werk dat verwondert. Dat maakt ons zo bijzonder.

Afbeelding5

Wat we voor je doen

Unified Commerce

Het online consumentengedrag van nu vereist een snel en schaalbaar platform dat continu door ontwikkelt. Wij bedenken, maken en optimaliseren enterprise e-commerce omgevingen op basis van Salesforce Commerce Cloud. Onze technische kennis en ervaring, gecombineerd met een creatief team dat conversie gericht designt zonder het merk uit het oog te verliezen, zorgt voor unified commerce omgevingen die klaar zijn voor nu en de toekomst.

Digitale propositie ontwikkeling

In elke organisatie zijn er altijd heel veel ideeën. Maar hoe weet je nu welk idee het meeste potentie heeft en echt impact gaat hebben. Met onze digitale propositie aanpak valideren wij de ideeën en zorgen we ervoor dat de ideeën met de meeste potentie en impact vertaald worden naar werkbare prototypes. En deze realiseren we met onze teams op locatie.

Onze combinatie van strategie, creatie en technologie zorgt voor de versnelling die nodig is om als organisatie nog succesvoller te zijn.

Afbeelding9

Teams op locatie

Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Ontwikkelingen die nieuwe mogelijkheden bieden, voor je klanten maar ook voor je (toekomstige) concurrenten. Als organisatie wil je versnellen, terwijl bijblijven al uitdagend genoeg is. Onze teams op locatie bieden hiervoor de oplossing. Onze multidisciplinaire teams verenigen de juiste mix van kennis (strategie, creatie en technologie), kunde en cultuur. Teams die gewend zijn met elkaar te werken en daardoor de gewenste snelheid kunnen maken. Van het valideren van ideeën, het uitwerken van concepten tot aan app en webapplicatie development.

Onze manier van werken en denken vindt haar oorsprong in de principes van design thinking. Tegenwoordig noemen we dit agile. Onze teams worden ingezet voor korte en ook voor langlopende projecten. Door op locatie te werken zorgen de korte lijnen ervoor dat er zo effectief mogelijk gewerkt kan worden.

Wat maakt het bijzonder

User Research & Insights

Wij willen blijven verrassen met frisse ideeën en concepten. Om dit te doen, moet je weten wat de doelgroep beweegt. Hoe raak je ze, krijg je ze in beweging. Onze researchers en data analisten zorgen ervoor dat onze strategen, creatieven en techneuten gevoed worden met de juiste data en relevante inzichten. De mix van strategie en creativiteit, gekoppeld aan ouderwets vakmanschap zorgt ervoor dat wij huidige platformen optimaliseren en tot insights komen die de basis leggen voor innovatie en vernieuwende ideeën.

Afbeelding11

De juiste partners.

Om klanten in deze tijd van dienst te zijn moet je ervoor zorgen dat je duidelijke keuzes maakt en samenwerkt met de juiste partners. Wij kiezen voor ‘best of breed’ oplossingen waarvan we weten dat deze helpen om de belofte aan onze klant waar te maken.

Benieuwd wat Clockwork voor jou kan betekenen?

Neem dan even contact op met Arjen.

Arjen Bultje

Arjen Bultje

Commercieel Directeur