Ridder

ROADMAP SOFTWARE SUITE

ONTWIKKELD IN DIALOOG MET DE DOELGROEP

WERELDWIJD GELANCEERD ALS CONSISTENT MERK

Hoe kunnen we meer voedsel produceren door data slim te analyseren en presenteren? Over de hele wereld worden groenten geteeld in kassen met behulp van Ridder technologie. Ridder levert hardware om watersystemen, ramen en klimaat in kassen aan te sturen. Er wordt veel gemeten in de kas, maar de vertaling van data naar inzichten en actie is nog een flinke uitdaging. Met onze oplossing, het softwarepakket ‘Hortos’ zie je in één oogopslag of alles ‘op koers’ loopt en of er actie nodig is.

Wij brachten de behoeften van verschillende doelgroepen (zoals managers, telers en investeerders) in kaart. We keken naar de overeenkomsten en verschillen tussen grote en kleine telers, high-tech kassen en low-tech tussen telers in bijvoorbeeld Mexico en Canada. We spraken met de medewerkers en hun managers, lieten ze keuzes maken, data analyseren en schetsen beoordelen.

Met een klikbaar prototype toetsten we de interactie en konden we garanderen dat de software gebruiksvriendelijk en direct bruikbaar is in de praktijk.

Door een overkoepelend plan te maken voor interactie en design (design system), vormen we met ‘R’ de basis voor een herkenbaar merk software solutions, nu en in de toekomst.

Van... losse datamodules en lokaal opgeslagen Excel sheets

Naar... een overkoepelend softwarepakket dat iedereen in en om de kas helpt betere beslissingen te nemen en tijdig in te grijpen

De eerste twee software modules zijn ontwikkeld en vormen een stabiel fundament voor doorontwikkeling van een data driven totaaloplossing voor voedselproducerende kassen.

ook klaar voor digitale daadkracht?

Sjoerd Goderie

HEAD OF DISCOVERY & DESIGN

+31629236101

mail