Clockwork e-commerce

Wij zijn een e-commerce boutique agency. Iedere klant is uniek net als elk vraagstuk. We werken met vaste teams in Nederland en ook bij onze klanten op locatie. We kiezen voor directe communicatie lijnen. Als klant heb je direct toegang tot het design- en technisch team. En gaan we voor de ‘klik’. Om succesvol samen te werken moet die er zijn, van beide kanten. Zo maken we onze belofte waar en zorgen we voor snelheid en flexibiliteit.

Webshop

Omni-channel commerce

Clockwork heeft een rijke e-commerce historie. Zo stonden we aan de wieg van meerdere e-commerce initiatiefen aan het eind van de jaren 90. Tegenwoordig ontwikkelen we omni-channel webshops op best of breed platforms Salesforce Commerce Cloud en Shopify. Samen met onze partners zorgen we voor  consistente gebruikerservaring over alle touch-points. En zorgen we er voor dat onze klanten verder groeien.

 

 

Sole Webshop

Onze Diensten

Waar kan je ons voor bellen?

Wij ontwikkelen en realiseren webshops. Van het (re)designen van een webshop tot en met het maken van campaigning pagina’s. En samen met onze partners maken we de omnichannel belofte echt waar.

Wat we doen:

– Salesforce Commerce Cloud implementaties
– Salesforce Commerce Cloud consultancy
– Shopify (plus) implementaties
– Shopify (plus) consultancy
– (Re)Design & UX
– Omnichannel implementatie
– Omnichannel consultancy

Voor wie hebben we dit al gedaan?

Hieronder een overzicht van een aantal van onze klanten die samen met ons het avontuur zijn aangegaan.

Benieuwd wat Clockwork voor jou kan betekenen?

Neem dan even contact op met Arjen.

Arjen Bultje

Arjen Bultje

Commercieel Directeur & Head of E-commerce