Clockwork e-commerce

Wij zijn een e-commerce boutique agency. Iedere klant is uniek net als elk vraagstuk. We werken met vaste teams in Nederland en ook bij onze klanten op locatie. We kiezen voor directe communicatie lijnen. Als klant heb je direct toegang tot het design- en technisch team. En gaan we voor de ‘klik’. Om succesvol samen te werken moet die er zijn, van beide kanten. Zo maken we onze belofte waar en zorgen we voor snelheid en flexibiliteit.

Webshop

Commerce Cloud partner

We zijn in 2015 Demandware partner geworden. Waarmee we weer terug zijn gegaan naar onze ‘roots’. We hebben in het verleden als Clockwork aan de wieg gestaan van meerdere e-commerce initiatieven. Sinds de overname van Demandware door Salesforce, zijn we nu ook Salesforce partner. Inmiddels hebben we al meer dan 8 projecten en 12 webshops succesvol live gebracht. En zijn we een van de leidende Salesforce Commerce Cloud partners in de Benelux.

Sole Webshop

Onze Diensten

Waar kan je ons voor bellen?

Wij ontwikkelen en realiseren webshops op het Commerce Cloud platform van Salesforce. Daarnaast adviseren onze Commerce Cloud specialisten op het optimaal gebruik maken van dit platform. Van het (re)designen van een webshop tot en met het maken van campaigning pagina’s. En samen met onze partners maken we de omnichannel belofte echt waar.

– Salesforce Commerce Cloud implementaties
– Salesforce Commerce Cloud consultancy
– (Re)Design & UX
– Omnichannel implementatie
– Omnichannel consultancy

Voor wie hebben we dit al gedaan?

Hieronder een overzicht van een aantal van onze klanten die samen met ons het avontuur zijn aangegaan.

Benieuwd wat Clockwork voor jou kan betekenen?

Neem dan even contact op met Arjen.

Arjen Bultje

Arjen Bultje

Commercieel Directeur